Seiling på Malmøya 9 februar

Preben Moberg

Preben Moberg

Flotte forhold på Malmøya, Dvs. vindforholdene var flotte, en lett bris fra syd gav perfekte seilforhold.

7 seilere stilte ivrige etter å få båtene på vannet. De siste gangene har vi hatt besøk av Preben Moberg, Preben tilhører den yngre garde og vi tar i mot ham med åpne armer. NMS har alltid en båt ledig for utlån så også denne gangen.

Startlinjen var dessverre drevet av sted siden forrige gang, men en startlinje bestående av en sten på land og en bøye på 20140209_114757andre siden av fjorden fikk gjøre nytten. 300m startlinje på 7 båter burde borge for god plass på linjen.

Det ble seilt en 4-5 uformelle seilaser før man måtte inn i varmen for en prat og en kopp kaffe.

Etter pausen tok vinden seg opp og forholdene ble om mulig enda bedre enn før pausen.

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Lokale Seilaser. Bokmerk permalenken.