Norsk Mesterskap 2016

NMSLogo.jpgIOM_logoNorgesmesterskapet for IOM ble arrangert  i Oslo 29. og 30.oktober
22 båter stilte på startstreken lørdag morgen.
I første seilas var det lett vind og dette holdt seg i de tre første seilasene. Etterhvert dreide vinden og banen måtte flyttes til reserveområdet da vinden dreide på vest. Vestavind er vanskelig med store vindskift og variasjoner i vindstyrke.

Torvald, sølv, Yngve bronse og Per Robert , gull

Torvald, sølv, Yngve bronse og Per Robert , gull

10 seilaser ble gjennomført første dag.

Søndagen opprant og sjøen lå som et speil hele dagen. Det ble satt i gang en start på et lite heng, men dette gav seg og ingen båter klarte å fullføre inne fristen på 30 min. resultatene fra dag 1 ble da tellende.

resultater-nm-2016

 

 

Dette innlegget ble publisert i Artikler, News, NM. Bokmerk permalenken.