IOM Rankingseilas 1, 20.03.2022. Brevik

15 glade seilere stilte til start på årets første IOM ranking. Dagen startet med vindstille, men etter litt venting kom vinden fra syd og gav gode seilforhold på Seivall. Vinden økte på utover dagen og gav ideelle seilforhold med en bane som gikk langsetter brygga.
Banen var relativt lang og med 2 runder ble det gjennomført 10 seilaser før 15:00 hvor ingen seilaser skulle starte.

Odd Ørnulf Stray fra Mandal seilforening seilte solid og med 6 spikere og to 2. plasser vant han suverent med 10 poeng.
Deretter fulgte Torvald Klem fra Norsk Modellseilforening på en relativt klar 2. plass, mens Jørn Hoelsæther fra Norsk Modellseilforening og Ole Øyvind Ingebretsen fra arrangørklubben kom a poeng, Ole Øyvinds 1. plass i siste seilas gav ham en 3. plass.

Stemningen på brygga var god med få utbrudd og relativt fair seiling, men vi kan forbedre oss, særlig på toppmerke. Denne gangen var det strøm der oppe som førte til at mange ikke stod opp og slo babord inn i alle styrbordsbåtene. Her er det forbedringspotensiale.

Driter man på draget så må man ta konsekvensen av det og gå bak alle styrbordsbåtene.

Fullstendige resultater på Manage2Sail Resultater

Dette innlegget ble publisert i News, Ranking Seilaser. Bokmerk permalenken.